Aagaardens Zackia

Hoppe, DV - 20/04/2016 - Brun - Forventet 170.


Morlinie:

Aagaardens Zackia er efter Litha Stensvang ESRDH, der er efter guldmedaljehoppen Lykke Stensvang. Lykke var årets hoppe i 1991, og blev tildet et 10-tal for både type og helhed.

Litha selv blev i 2005 kåret i RDH med sølvmedalje. Litha blev af dommerne beskrevet som en højtstillet, ædel, fiminin dressurbetonet hoppe med stor udstråling. Særdeles god bevægelse og særdeles god springning. Hun bestod sadelkåringen med hele 857,6 point.

Hingsteføllets morfar, Cape Town S, er kendetegnet ved sin særdeles gode type. Han har aflagt glimrende materialprøver i både springning og dressur og er uddannet til grandprix-niveau i dressur. Ud over Litha som er sølvmedaljehoppe, kan det nævnes, at han er far til guldmedaljehoppen Skovbakkegaard´s Cisi.

Litha Stensvang har vist sig som en fremragende avlshoppe. Hendes første føl, Aagaardens Future Queen efter Blue Hors Future Cup, blev i 2009 kåret i RDH og bestod sin rideprøve med hele 796 point. Hun kvalifirede sig i 2011 til mellemrunden i DRF's ridehestechampionat for 4-års dressurheste, og går i dag som dressurhest i Norge.
Aagaardens Latricia efter Krack C, er kåret i RDH og tildelt opdrættermedalje i sølv, og går også i dag som dressurhest i Norge. Aagaardens Lianne også efter Krack C. er også tildelt opdrætermedalje i sølv, og deltog i 2015 i ungestechampionatet i dressur.

Blue Hors Zack:

Aagaardens Darbie Zalene er efter Blue Hors Zack, der bl.a. med et utal kårede hingste og som far til den dobbelte verdensmester i dressur for ungheste, Sezuan, allerede har slået sit navn fast, som en af verdens bedste avlshingste.

Beskrivelse:

Aagaardens Zackia er højstillet, velgående og meget udtryksfuld.

Afkomsoversigt:

  • 2020: Venter føl efter D'avie

Videoer af Aagaardens Zackia:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

Billeder af Aagaardens Zackia:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

 

Stamtræ

BLUE HORS ZACK ROUSSEAU OLYMPIC FERRO ULFT
KILUCIENNE
ZSUZSA ROEMER
LANDY
ORONA JAZZ COCKTAIL
CHARMANTE
KARONA BELISAR
FARONA
LITHA STENSVANG SRDH
CAPE TOWN S.
CALETTO I
COR DE LA BRYERE
DEKA
LADY MADONNA LAGANO
VERONICA
LYKKE AF STENSVANG EGRDH
DIAMOND ALLEGRO
DIANA
LINGE STENSVANG HAJDUK
TARA