Aagaardens Lilo

Hoppe, DV - 01/04/2020 - Brun - Forventet 170.


Morlinie:

Aagaardens Lilo er efter RDH Aagaardens Linang, der bestod sin saddelprøve med 778 point i 2017. Mormor er Aagaardens Lianne SRDH, der bestod sin saddelprøve med 841,5 point. Aagaardens Lianne er efter Litha Stensvang ESRDH, der er efter EGRDH Lykke Stensvang. Lykke var årets hoppe i 1991, og blev tildet et 10-tal for både type og helhed.

Aagaardens Lilos morfar er den hollandske avlsmatador Jazz, der i en årrække har indtaget førstepladsen på WBFSH's liste over bedste dressurbetonede avlshingste i verden. Oldefar er den hollandske avlsmatador Krack C, der betragtes som en af de bedste dressurbeskelere i Europa.
Krack C har i avlen gjort sig fantastisk bemærket med ikke færre end 9  kårede sønner i KWPN. I sporten har han i mange år udgjort en  fast del af den absolutte verdenstop med sin faste rytter Anky Van Grunsven. Krack C er kendt for at videregive sin gode type, sin særdeles gode trav og ikke mindst sin store og velbalancerede galop.

Blue Hors Farrel:

Blue Hors Farrel har efterhånden slået sit navn fast, som en af de bedste avlshingste i Danmark. Han videregiver type, rummelighed i bevægelsen og god ridelighed. Han er far til en række kårede hingste og årets hoppe i DV i 2018 Grevens Fakina, der som Lilo også har Jazz til morfar. Du kan læse mere om Farrel her.

Beskrivelse:

Aagaardens Lilo er æde,l udtruksfuld, har super gode gangarter og et rigtig godt temperament.


Videoer af Aagaardens Linang:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

Billeder af Aagaardens Litha:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

 

Stamtræ Aagaardens Litha

BLUE HORS FARREL FURSTENBALL FURST HEINRICH FLORESTAN I
UNO FREDERICA ERDH
MARADONNA DONNEHALL
MARELLA
DESERT ROSE DACAPRIO DAVIGNON
CARRY
WARINA WOLKENSTEIN II
ARGENTINA
AAGAARDENS LINANG RDH JAZZ COCKTAIL PURIOSO
ALINDA
ULISSA LE VAL BLANC XX
PAULA
AAGAARDENS LIANNE SRDH KRACK C. FLEMMING
GICARA II
LITHA STENSVANG ESRDH DIAMOND
LYKKE AF STENSVANG ERGDH