Aagaardens Zenta    

DV, optaget i DV's springhesteprogram - 07/06/2018 - Brun - Forventet 171.


Morlinie:

Aagaardens Zenta er efter Aagaardens Zahira RDH, som er optaget i sprinhesteprogrammet. Ved sin kåring fik Zahira 8,5 i kapacitet. Samlet opnåede hun 795 point i sadelkåringen.

Zahiras mor er vores stamhoppe Zarina, der  er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfulde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009. 
Hun er også mor til Aagaardens Kazar, der i 2007 blev avlsgodkendt ved DVs hingstekåring i Herning, og Aagaardens Heartland, der blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i 2009, hvor han bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet. Aagaardens Heartland er A-Hest i springning. Zarina er også mor til bronzemedaljehoppen Aagaardens Zamina, der er B-hest i springning og rides af Christian Schou, og Aagaardens Zaricco, der var udtaget til hingstekåringen i 2016.

Endelig er Zarina mor til Zahiras to helbrødre Aagaardens El Capitan og Aagaardens Zartro, der i henholdsvis 2014 og 2015 deltog i Hingstekåringen i Herning. El Capitan er efterfølgende solgt til USA.

 

Dallas VDL:

Zadaya er efter den talentfulde unge hingst  Dallas VDL.

Beskrivelse:

Zadaya er et meget korrekt hoppeføl med stor udstråling.


Billeder af Aagaardens Zenta

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Zenta 2 dage 2

Zenta 2 dage

 

Stamtræ Aagaardens Zenta

DALLAS VDL.
DOUGLAS DARCO
LUGANO VAN LA ROCHE
OCOUCHA
FIONA M CAPITOL I
BUFFET
WONDER A.S. HEARTBRAKER NIMMEDOR
BACAROLLE
SONETTE MR. BLUE
BONETTE
AAGAARDENS ZAHIRA RDH
C-INDOCTRO
CAPITOL I CAPITANO
FOLIA
VANESSA VII CALETTO II
ORGESCH
ZARINA ERDH
A'KHAN Z ALEXIS Z
AULINE
LEVINA ERDH
HAARLEM
ZARINA