06dec

Familien Vindeløv overtager brugsretten til Aagaardens Elina

Vi har lavet en aftale med familien Vindeløv, der hidtil har haft halvpart i Aagaardens Elina, om at Anne Vindeløv skal ride Elina de næste år. Vi er rigtig glade for, at Anne Vindeløv, der blandt andet har vundet DM for Children-ryttere de sidste to år på Elina, dermed fortsat skal ride Elina. Vi glæder os til at følge den talentfulde ekvipage i fremtiden, og vi er sikre på, at de vil opnå store ting sammen.

Det er aftalt, at Elina vender tilbage til Stutteri Aagaarden som avlshoppe, når hendes sportslige karriere er slut. Det er vi meget glade for, da Elina ud over at være en fantastisk sportshest med en interresant afstamning, også er den første hest avlet af Stutteri Aagaarden.

Du kan læse mere om Aagaardens Elina her

13sep

Aagaardens Lianne tildelt sølvmedalje ved DV's Eliteskue

Aagaardens Lianne e. Krack C og vores avlshoppe SRDH Litha Stensvang blev søndag den 8. August tildelt en opdrættermedalje i sølv ved Dansk Varmblods Eliteskue.

 

Lianne fik følgende beskrivelse:

Passende ædel, velrejst, feminin og harmonisk hoppe. Rummelig og smidig bevægelse med god balance. Brugsdel: Drs.: 841,5.

 

Og følgende karakterer:

Krop: 9988

Lemmer: 87

Bevægelse: 8,5 8 8,5

Helhed: 9

13sep

MB Aagaardens Heartland udtaget til 7-års VM for ungheste

MB Aagaardens Heartland blev den 8. september udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod til UVM på Zangersheide i Belgien i klassen for syv-års heste.

Dermed bliver Heartland den anden af vores stamhoppe Zarina ERDH's afkom til at konkurrere i syvårs klassen ved VM for ungsheste, Zarinas første føl Aagaardens Elina e. Concorde var udtaget til VM for ungheste i 2009.

Du kan læse mere om MB Aagaardens Heartland her.

Du kan læse mere om vores fantastiske avlshoppe Zarina her.

04sep

MB Aagaardens Heartland A-hest i springning

MB Aagaardens Heartland, e. Heartbeat og Zarina ERDH, blev ved at deltage i konkurrenceklasserne under EM i springning A-hest i springning. Heartland blev A-hest i springning efter den fejlfrie runder i torsdagens junior MA-springning under Mikkel Aagaard Rasmussen. Derudover debutterede kun 7-årige Heartland i international junior Grand Prix. Mikkel og Heartland klarede den svære og udfordrende bane på MCH Arena flot. De havde to lette nedslag, men fik stor ros for deres præsentation.

Ved glæder os meget til at følge den talentfulde ekvipage fremover.

Du kan læse mere om MB Aagaardens Heartland her.

Og og hans mor Zarina ERDH, samt hendes mange fantastiske afkom, her.

04sep

Aagaardens Lianne udtaget til eliteskuet

Aagaardens Lianne e. Krack C. og Litha Stensvang SRDH blev den 17. august udtaget til eliteskuet. Lianne gik en sadelkåring på hele 841,5 point. Hun fik 8,5 i skridt, galop, og ridelighed og 8 i trav af dommerne. Af testrytteren fik hun 8,5 i både ridelighed og kapacitet.

Vi glæder os meget til at følge Lianne til eliteskuet og har et lille håb om, at hun måske kan klare sig endnu bedre end sin helsøster Aagaardens Lathricia, der sidste år blev tildelt opdrættermedalje i sølv.

Du kan læse mere om Lianne og se video fra sadelkåringen under hendes profil her.

Lianne sadelkåring

31jul

Aagaardens Elina med på sølv-vindene hold ved EM for Children-ryttere

Aagaardens Elina og Anne Vindeløv var den 19. Juli efter en forrygende 0-runde i omspringningen med til at sikre Danmark en sølvmedalje ved EM for Children-ryttere i Spanien.

Vi ønsker Anne og resten og holdet mange gange tilykke med det utroligt flotte resultat.

Du kan læse mere om Aagaardens Elina her.

Aagaardens Elina EM for Children-ryttere 2013

31jul

Aagaardens Chica bedste hoppeføl i region 4

Aagaardens Chica e. C-Indoctro og årets hoppe i DV 2010, GRDH Lajgårdens Chicota (Chico's Boy - Alcatraz), blev den 27-6 udnævnt til bedste springbetonede hoppeføl ved Dansk Varmblods følskue i Region 4. Derved gik hun i fodsporrene på Lajgårdens Chicota's første føl, Aagaardens Lafayetta e. Favorit Ask, der var bedste springbetonede hoppeføl i Region 4 i 2011.

Dommerne beskrev Aagaardens Chica som et meget femint, storrammet, korrekt og udtryktsfuldt føl med en fremragende galop.

Vi glæder os meget til at følge hende ved Eliteskuet.

Du kan læse mere om Aagaardens Chica her.

Aagaardens Chica bedste hoppeføl i region 4

03jul

Hingsteføl efter Carrico og Zarina ERDH e. A'Khan Z

Mandag den 1. juli kl. 04.15 folede Zarina ERDH (A'Khan Z - Haarlem) et helt ædelt og højtstillet hingsteføl efter Carrico. På grund af Zarinas andre føls kvalitet har vi store forventninger til føllet. Vi har besluttet os for at ifole Zarina med Carrico igen.

Du kan læse mere om hingsteføllet her

Carrico/ A'Khan Z 6 timer gammel

Aagaardens Zarrico 6 timer

27jun

Hingsteføl efter Jazz og Litha Stensvang SRDH

Tirsdag den 25/6 kl. 18.45 folede Litha Stensvang SRDH (Cape Town S. - Diamond) et helt sort hinsteføl efter Jazz. Føllet er det tredje hinsteføl efter Jazz på stribe, og han er ligesom de andre Jazz-føl Litha har fået højtstillet og ædel. Vi har besluttet os for at ifole Litha med Jazz igen.

Du kan læse mere om hingsteføllet her

Jazz/Cape Town S. 18 timer gammel

Jazz2013-18 timer

21maj

Aagardens Elina og Anne Vindeløv 2'er ved children Grand Prix i Østrig

Aagaardens Elina (Concorde - A'Khan Z) fik den 20. maj en flot andenplads ved CSI-stævnet i Lambrechthausen, Østrig. Feltet bestod af 48 stærke ekvipager fra hele europa. Resultatet understreger, at Anne og Elina er en af de aller bedste children-ekvipager i europa.

Læs mere om Aagaardens Elina her

21maj

Aagaarens Elina og Anne Vindeløv genvinder DM for children-ryttere

Aagaardens Elina (Concorde - A'Khan Z) og Anne Vindeløv vandt den 11. maj DM for children-ryttere for andet år i træk. Elina og Anne sprang fantastisk alle dagene og tog sejren efter en nervepirrende omspringning.

Du kan læse mere om sejren her

Du kan læse mere om Aagaardens Elina her

Du kan læse mere om vores avlshhopper ERDH Zarina, der er mor til Elina her

21maj

Aagaardens El Capitan ikke kåret i Herning

Aagaardens El Capitan (Indoctro - A'Khan Z) blev desværre ikke kåret ved hingstekåringen i Herning. Vi var noget skuffede, da vi selv syntes, han havde kvaliteterne til at gå igennem nåleøjet.

Aaggerdens El Capitan blev efterfølgende solgt som dyreste ikke kårede hingst på auktionen i Herning. Vi ønsker de nyede ejere held og lykke med ham i fremtiden.

Du kan læse mere om Aagaardens El Capitan her

02apr

Føl efter Lajgårdens Chicota GRDH og C-Indoctro

Torsdag den 28. marts kl 22:45 folede GRDH Lajgårdens Chicota (Chico's Boy - Alcatraz) et brunt hoppeføl efter C-Indoctro. Føllet er meget udtryksfuldt og korrekt og vi glæder os til at følge det i fremtiden.

Du kan læse om og se video af føllet, som er døbt Aagaardens Chica, her.

Aagaadens Chica 2 dage lille

Aagaardens Chica to dage

11feb

Se video af Aagaardens El Capitan fra træningssamlingen for hingste udtaget til hingstekåringen

Springhestene der er udtaget til hingstekåringen i Herning var den 9. og 10. februar til en træningssamling på Vilhelmsborg, hvor avlsledelsen havde mulighed for at se nærmere på hingstene, og hvor der blev optaget video til auktionen. Vores hingst Aagaardens El Capitan, efter Indoctro og vores fantastiske hoppe ERDH Zarina, gjorde det rigtigt fint, og vi glæder os meget til at se ham i Herning.

Du kan se video af Aagaardens El Capitan under hans profil her.

 

Nedenstående billede er fra træningsweekenden.

Aagaardens El Capitan optagelse til auktion ved hingstekåringen

04feb

MB Aagaardens Heartland nummer 6 ved indendørs junior DM

MB Aagaardens Heartland efter vores elitehoppe Zarina (A'Khan Z/Haarlem) og Heartbeat, der netop er blevet 7 år, blev den 26. januar placeret som nummer 6. ved Junior DM med Mikkel Aagaard Rasmussen i sadlen. Parret havde en fantatisk runde med et enkelt nedslag på sidste forhindring. Heartland var klassens yngste hest.

Vi ønsker parret mange gange tillykke med det flotte resultat.

Du kan læse mere om MB Aagaardens Heartland her.

04feb

MB Aagaardens Heartland går fejlfrit og bliver placeret i sin føste MA

MB Aagaardens Heartland efter vores elitehoppe Zarina (A'Khan Z/Haarlem) og Heartbeat, der netop er blevet 7 år, debuterede den 4. januar i MA ved landstævnet i Vejle under juniorytter Mikkel Aagaard Rasmussen. Det blev til en flot nulrunde og en fjerdeplads.

Vi ønsker paret mange gange tillykke.

Du kan se video af den flotte runde under her eller under Heartlands profil.

13jan

Aagaardens Chellina aflivet

Søndag den 13. januar blev Aagaarderns Chellina (Chellys Z/ Cajus) aflivet. Om morgenen opdagede vi, at der hang et ben ud af hende, selvom der var mere end to måneder til, hun skulle fole. Det viste sig, at føllet var blevet dræbt, fordi den havde fået snoet navlestrengen rundt om et bagben, som derfor var sprunget. Det var desværre heller ikke muligt at redde Chellinas liv. Chellina ventede føl efter Ci Ci Senjor Ask.

Læs mere om Aagaardens Chellina her

07jan

Aagaardens El Capitan udtaget til hingstekåringen

Aagaardens El Capitan efter Zarina ERDH (A'Khan Z - Haarlem) og Indoctro blev den 5. januar ved forbesigtigelsen på Vilhelmsborg udtaget til hingstekåringen i Herning.

Vi er meget stolte over vores hoppe Zarina, da det er hendes tredje afkom, der er udtaget til hingstekåringen i Herning.

Både Aagaardens Kazar e. Louvre S. og MB Aagaardens Heartland e. Heartbeat blev godkendt til afprøvning, og vi håber, at Aagaardens El Capitan kan følge i sine brødres fodspor.

Læs mere om Aagaardens El Capitan her og Zarina ERDH her.

El Capitan forbesigtigelse

Aagaardens El Capitan forbesigtigelse 2013