Aagaardens El Capitan    

DV, optaget i DV's springhesteprogram - 31/03/2010 - Brun - Forventet stangmål 172.


Solgt til USA

Morlinie:

Aagaardens El Capitan er efter vores elitehoppe Zarina RDH, som er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfulde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009. 
Hun er også mor til Aagaardens Kazar, der i 2007 blev avlsgodkendt ved DVs hingstekåring i Herning, og Aagaardens Heartland, der blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i 2009 og bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet.

C-Indoctro:

Aaggardens El Capitan er efter C-Indoctro, som en af verdens bedste avlshingste i springsporten. Han videregiver type, galop, et godt fundament og fremragende springegensakber. I flere år har han ligget i den absolutte top af WBFSH's rangliste for avlshingste med de mest vindende afkom. i 2011 fører han det svenske avlsindeks i springning med hele 164 point, og ligger i toppen i Tyskland. Derudover er han far til en række kårede hingste især i Holland.

Beskrivelse:

Til følskuet i Sønder Hygum fik El Capitan følgende beskrivelse:

Passende stort og ædelt føl, lidt kort kraftig hals med smidig og rummelig galop.

Han fik følgende karakterer:

Type: 8 Rammer: 7 Fundament 8 Skridt: 7 Trav: 7 Galop: 9 Helhedindtryk: 8

Aagaardens El Capitan blev den 5. januar 2013 ved forbesigtigelsen på Vilhelsmborg udtaget til hingstekåringen i Herning.

Aagaardens El Capitan blev desværre ikke kåret til hingstekåringen, og uddannes nu med henblik på en karriere i sporten


Billeder af Aagaardens El Capitan:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Aagaardens El Capitan optagelse til auktion ved hingstekåringen

El Capitan forbesigtigelseEl Capitan forbesigtigelseEl Capitan forbesigtigelseEl Capitan forbesigtigelseEl Capitan forbesigtigelse

El Capitan Følskue

El Capitan Følskue

El Capitan Følskue

El Capitan Følskue

El Capitan Følskue

El Capitan løsspringning 10 måneder, februar 2011

Aagaardens El Capitan 14 månederAagaardens El Capitan 14 månederAagaardens El Capitan 14 månederAagaardens El Capitan 14 måneder

 

Stamtræ Aagaardens El Capitan

C-INDOCTRO
CAPITOL I
CAPITANO
COPORAL
RETINA
FOLIA MAXIMUS
VASE
VANESSA VII
CALETTO II COR DE LA BRYERE
DEKA
ORGESCH CALYPSO I
IRIS
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
ALEXIS Z
ALME Z
WONNE
PAULINE PILOT
WAIKIKI
LEVINA ERDH
HAARLEM VOLTAIRE
BERDIETA
ZARINA stb
JOOST
NARINA ster