Aagaardens Calina BRDH    

DV - 14/03/2011 - Brun - Forventet 168.


Solgt til Stald Lux, oktober 2016

Morlinie:

Aagaardens Calina er efter Aagaardens Zafina RDH, der er ud af en gennemavlet springstamme, og optaget i springhesteprogrammet. Zafinas mor, vores avlshoppe ERDH-hoppen Zarina, der også er optaget i springhesteprogrammet, har gjort en kometagtig karriere i avlen. Hendes første føl, Aagaardens Elina vandt i 2009 DRF´s championat for syvårs og blev udtaget til VM i Zangersheide, og er allerede placeret i flere S-klasser.
Zarinas to første hingsteføl, Aagaardens Kazar og Aagaardens Heartland, er begge blevet godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i Herning.

Aagaardens Zafina er efter DVH hingsten Cajus efter Coronado. Cajus blev 1997 kåret som præmiehingst i Herning med springkarakteren 10. Cajus har sidenhen opnået en sejr samt adskillige placeringer på S-niveau. Det skal endvidere nævnes, at Cajus opnåede en flot tredjeplads ved VM for ungheste i Zangersheide i seksårsklassen.
Cajus har de seneste år gjort sig positivt bemærket i avlen, især med en række imponerende sportsheste.

Aagaardens Zafina er en meget udtryksfuld springhoppe. Hun er utrolig forsigtig og springer med stor kapacitet. Hun blev kåret i RDH ved sadelkåringen på Vilhelmsborg 12-08-08.

Careful:

Calina er efter Careful, som er en elegant og smidig søn af holstenerhingsten Contender og med den forædlende angloarabiske morfar, Veritas X, og præstationshingsten Grundstein som oldefar. Contender er far til over 80 kårede sønner og er stadig meget eftertragtet i avlen.
Careful vandt sin materialprøve i springning på Neustadt-Dosse. Med Jannike West i sadlen har hingsten opnået en international springkarriere med adskillige S-placeringer. I Sverige blev han kåret i 2006 på baggrund af sine internationale placeringer og aflagde en svenske brugsprøve med særdeles positive kommentarer.
Careful har vundet Grand Prix og har gået flere Super League Nations Cups samt Aachen Grand Prix.

Beskrivelse:

Calina springer rationelt, med gode reklekser og stor kapacitet. Hun blev ved sadelkåringen på Vilhelmsborg den 3. august 2014 udtaget til Eliteskuet. Hun blev tildelt et 9-tal både for kapacitet og teknik. Hun bestod sin sadelkåring med i alt 850 point. Til Eliteskuet blev hun tildelt en opdrættermedalje i bronze.


Billeder af Aagaardens Calina:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Aagaardens Levina to dage

Aagaardens Levina to dage

Aagaardens Levina to dageCalina 13 dageCalina 13 dage

Calina Sadelkåring

Calina Sadelkåring

 

Stamtræ Aagaardens CALINA

CAREFUL
CONTENDER
CALYPSO II
COR DE LA BRYERE
TABELLE
GOFINE RAMIRO Z
CITA
GESANDTE
VIDOC
VIDOC
ISIS D'OR
GESCHE
GRUNDSTEIN
DURBY
AAGAARDENS ZAFINA RDH
CAJUS
CORONADO
CORRADO I
ZAALA
LADY B. LAGANO
SANDA
ZARINA ERDH
A'KHAN Z ALEXIS Z
PAULINE
LEVINA ERDH HAARLEM
BERDIETA