Aagaardens El Commandante    

DV, optaget i DV's springhesteprogram - 06/06/2010 - Brun - Forventet stangmål 168.


Solgt til Gustav Vindeløv

Morlinie:

El Commandante er fjerde generation af springheste født her på Stutteri Aagaarden. Hans mor Aagaardens Klondyke Katie efter Louvre S. blev i 2009 kåret i RDH som Fløjhoppe, og er optaget i Dank Varmblos springhesteprogram. Katies mor, Aagaardens Elina SRDH er også optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram. Elina har opnået placeringer i en række internationale klasser og har vundet DRF´s championat for 7-års heste.
Elina er efter den fantastiske hollandske hingst Concorde, som igennem de sidste mange år har været en af verdens førende avlshingst. Elinas mor er Stutteri Aagaardens første avlshoppe, Zarina ERDH, som også er mor til de to aprøvningsgodkendte hingste Aagaardens Kazar og Aagaardens Heartland. Zarina er en af de yngste Elitehopper nogensinde i DV, og er også optaget i Dansk Varmblods Springhesteprogram.

Clinton I:

Aagaardens El Commandante er efter Clinton I, som er en af verdens absolut mest succesrige avlshingste. I sin lange karriere under Thomas Voss var han blandt andet nr.2 i World Cup i oslo. Han blev nr.3 i Grosser Preis von München og Neumünster. Ligeledes blev han nr.4 i Grosser Preis von Aachen. Hvilket er et resultat meget få avlshingste har kunnet præstere. Clinton i har ligeledes vundet Falsterbo Derby to gange og har flere gange været med til at vinde nationsspringning for Tyskland. I sin sportslige karriere vandt han mere 1.500.000 millioner.
Som avlshingst har han markeret sig med virkelig lovende ungheste. Han har blandt andet de kårede sønner Clintord, Clintaro og Clintissimo. Sidst nævte blev ved kåringen i 2007 solgt til Zangersheide for 300.000 euro efter han imponerede alle til kåringen med kæmpe kapacitet og overskud.
Clintons stamme er en af Tysklands mest anerkendte stammer. Clintons I's helbror er et bevis på dette, da den stadig den dag i dag er utrolig succesfuld i international sport under Alots Pollmann.Clinton I's far Carolus var også særdeles succesrig på S niveau, og er ud af stærk Tysk stamme.

Beskrivelse:

El Commandante er ædel og højtstillet og har en rummelig galop med en god balance og en utrolig accelerationsevne.

Han blev udtaget som reserve til Eliteskuet ved følskuet i Ikast, hvor han fik 8-taller i alle karakterer på nær skridt og trav.


Videoer af Aagaardens El Commandante:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

Aagaardens El Commandante følskue 2010

Billeder af Aagaardens El Commandante:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

 

El Commandante

 

Stamtræ Aagaardens El Commandante

CLINTON I
CARULUS I
CAPITOL I
CAPITANO
FOLIA
LACQ ROMAN
CORDELIA
WAAGE I
CALYPSO II
COR DE LA BRYERE
DEKA
LORETTCHEN
ROYAL WASH XX
BANDONIA
AAGAARDENS KLONDYKE KATIE RDH
LOUVRE S.
SOLOS LANDTINUS
LANDADEL
UTOPIA
CLASSIC TOUCH CALETTO II
LADY MADONNA
AAGAARDENS ELINA SRDH
CONCORDE
VOLTAIRE
FLYER
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
LEVINA ERDH