Aagaardens Flying Angel RDH

DV - 21/05/2005 - Brun - Stangmål 174.


Morlinie:

Angel er efter Kanstrup's Savannah, der blev kåret i RDH i 2003. Hun blev beskrevet som en velrejst hoppe med en særdeles god trav. Savannah blev placeret på fløjen i sit hold. Ved den senere sadelkåring blev Savannah bl.a. tildelt 8,5 for galop. I Savannahs morlinje finder man noget af det allermest spændende hollandske dressurblod. Hendes mor har blandt andet en afstamning, der er meget lig Anky Van Grusvens tidligere fantastiske dressur og avlshingst Olympic Cocktails.

Savannah's far er DV Elitehingsten Michellino. Michellino er kendetegnet ved sin særdeles gode og elastiske bevægelse. Michellino er far til adskellige kårede hingste, samt en række medaljehopper. Derudover befinder sønnen Mistral Højris sig i den absolutte verdenselite indenfor dressuren, og betragtes med rette som en af verdens aller bedste heste.

 

Blue Hors Romanov:

Angel er efter DVH hingsten Blue Hors Romanov. Romanov opnåede ved sin kåring i 2005 både et 10-tal for type og for sin trav. Han deltog uden for konkurrence ved Unghestechampionatet i Herning i 2005. Her opnåede han hele 942 point i dressur. Det kan desuden siges at han som fireårs blev nummer to ved DSA championantet for dressurheste, som femårs nummer et og som seksårs igen nummer to.

Romanovs mor, Rumirell, er mor til hele fem kårede sønner. Romanovs far, Rohdiamant, har gjort kometkarriere, og er allerede far til mere end tredive kårede sønner.

Du kan læse mere om Blue Hors Romanov på www.bluehors.dk

Kåringsresultater:

Aagaardens Flying Angel blev kåret i RDH ved sadelkåringen på Vilhelmsborg 12-08-08. Hun fik karakterene: Krop: 8-8-8-8 Lemmer: 7-7 Bevægelse: 7-7-7,5 Springning: 6-6 Helhed: 8. Beskrivelsen var følgende: Dressurbetonet, feminin og udtryksfuld hoppe med velbalanceret, god galop. Brugsdel: Drs.: 730,0 Spr.: 655,0. Generelt var vi godt tilfredse med kåringen. Ulrik Kjær der havde gjort hende klar var dog meget skuffet over hendes springkarakterer. Han mente at hun skulle have haft 8 eller 9, og at 6-tallerne skyldtes at dommerne ikke fik hende testet ordentligt. Flying Angel skal nu have føl, og der bliver så taget en besluning om hendes fremtid til foråret.

Konkurrencesresultater:

Afkomsbeskivelse:

Afkomsoversigt:

  • 2009: Aagaardens Chirac efter Baccarat XX

Billeder af Aagaardens Flying Angel:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

 

Flying Angel kåring 2008Flying Angel kåring 2008Flying Angel kåring 2008Flying Angel kåring 2008

 

Stamtræ Aagaardens Flying Angel

BLUE HORS ROMANOV
ROHDIAMANT RUBINSTEIN I
ROSENKAVALIER
ANTINE
ELEKTIA V
INSCHALLAH X
ELEKTIA
RUMIRELL
GRUNDSTEIN II
GRAPHIT
ISSI
RULING ACTION
AKCZENT II
RULING CHICA
KANSTRUPS SAVANNAH RDH
MICCHELINO
MICHELLANGELO
PASTEUR XX
MIAMI
CLAUDETTE
ULFT
RIGALETTA
HORNIOSO DS
ZUIDHORN
LE VAL BLANC XX
RITTA A
DURIOSO
PURIOSO
OKOMETA