Aagaardens Donna Romantic

DV - 09/07/2010 - Brun - Forventet 172.


Morlinie:

Donna Romantic er efter Kanstrup's Savannah, der blev kåret i RDH i 2003. Hun blev beskrevet som en velrejst hoppe med en særdeles god trav. Savannah blev placeret på fløjen i sit hold. Ved den senere sadelkåring blev Savannah bl.a. tildelt 8,5 for galop. I Savannahs morlinje finder man noget af det allermest spændende hollandske dressurblod. Hendes mor har blandt andet en afstamning, der er meget lig Anky Van Grusvens tidligere fantastiske dressur og avlshingst Olympic Cocktails.

Savannah's far er DV Elitehingsten Michellino. Michellino er kendetegnet ved sin særdeles gode og elastiske bevægelse. Michellino er far til adskellige kårede hingste, samt en række medaljehopper. Derudover befinder sønnen Mistral Højris sig i den absolutte verdenselite indenfor dressuren, og betragtes med rette som en af verdens aller bedste heste.

Blue Hors Don Romantic:

Don Romantic blev med rette udnævnt til elitehingst i 2009. Hans afkom præger billedet ved kåringer, afprøvninger og championater - ikke kun i Danmark men ud over hele Europa. Så det var jo fantastisk, at Don Romantic ved hingstekåringen i Herning 2010 blev udnævnt til Årets Hingst 2010! Stadig her i 2010 præger Don Romantic billedet både ved skuer og championater. Ved hingstekåringen i Herning blev tre sønner kåret. Ved egnethedstesterne 2010, var der tre vindere som havde Don Romantic som far. I DSA-finalen for 6-års heste blev Karina Lihmskov blev nr. 2. Via Don Schufro, Romancier og Mago xx, er Don Romantic en gennemavlet dressurhingst. Alle hingste har sejre på S-niveau i international dressur. Hoppestammen har også lavet Supermax Ravel. En helsøster til Don Romantic blev ved eliteskuet i 2008 tildelt bronzemedalje.
Don Romantic er far til 14 kårede sønner i ind- og udland.

Beskrivelse:

Aagaardens Donna Romantic er storrammet og vellinieret. Hun har en særdeles smidig og taktfast bevægelse i alle tre gangarter.


Billeder af Aagaardens Donna Romantic:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

 

Donna Romantic tre måneder

 

Stamtræ Aagaardens Donna Romantic

BLUE HORS DON ROMANTC
BLUE HORS DON SHUFRO
DONNERHALL
DONNERWETTER
NINETTE
FIESTA
PIK BUBE
FABIA
ROSITA
BLUE HORS ROMANCIER
ROSENKAVALIER
FINALE
MENUET
MAGO XX
LIVA
KANSTRUPS SAVANNAH RDH
MICCHELINO
MICHELLANGELO
PASTEUR XX
MIAMI
CLAUDETTA
ULFT
RIGALETTA
HORNIOSO DS
ZUIDHORN
LE VAL BLANC XX
RITTA A
DURIOSO
PURIOSO
OKOMETA