Aagaardens Heart Zet

DV - 01/05/2007 - Rød - 172.


Aflivet 2010 på grund af fald på fold

Morlinie:

Aagaardens Heart Zet er efter vores elitehoppe Zarina RDH, som er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfullde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009. 
Hun er også mor til Aagaardens Kazar, der i 2007 blev avlsgodkendt ved DVs hingstekåring i Herning, og Haert Zets helbror Aagaardens Heartland, der også blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen og bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet.

Heartbeat:

Heart Zet er efter hingsten Heartbeat. Heartbeat imponerede blandt andet ved at vinde materialeprøven i springning i 2005 med hele 910 point. Han blev kåret som fløjhingst i det springbetonede hold med hele tre 10-taller i 2006. Han har desuden vundet unghestechampionatet med hele otte 10-taller. Derudover kan det siges, at han har vundet DSA championatet som både fire og seksårs. Han er desuden allerede placeret på S-niveau. På den avlsmæssige front var Heatbeat i 2007 var far til årets springhingsteføl, Og er ud over Aagaardens Heartland far til tre godkendte hingste. Du kan læse mere om Heartbeat på www.cajus.dk.

Beskrivelse:

Heart Zet er en stor hest,  der rent eksteriørmæssigt er helt i top. Han blev desværre alvorligt skadet kort før forbesigtigelsen i 2009, og blev efterfølgende kastreret for at lette genoptræningen. Det var et stort slag, da han var et oplagt hingsteemne. Han er i mellemtiden blevet reddet til, og vi håber på at se ham på konkurrencebanerne i 2011.


Videoer af Aagaardens Heart Zet:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

 

Aagaardens Heart Zet fire måneder

Billeder af Aagaardens Hert Zet:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Heart Zet 3 år

Heart Zet fire månederHeart Zet fire måneder

 

Stamtræ Aagaardens Heart Zet

HEARTBEAT
HEARTBREAKER
NIMMEDOR
FARN
RAMONAA
BARCAROLE SILVANO
ORCHIDEE
ELLY
RAMIRO Z RAIMOND
VALINE Z
OLFRIEDA PERICLES XX
WELFRIEDA
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
ALEXIS Z
ALME Z
WONNE
PAULINE PILOT
WAIKIKI
LEVINA ERDH
HAARLEM VOLTAIRE
BERDIETA
ZARINA JOOST
NARINA