Aagaardens Jalil

DV - 30/04/2011 - Forventet sort - Forventet 171.


Solgt til Anna Schmidt Bigum

Morlinie:

Aagaardens Jalil er efter Litha Stensvang ESRDH, der er efter guldmedaljehoppen Lykke Stensvang. Lykke var årets hoppe i 1991, og blev tildet et 10-tal for både type og helhed.

Litha selv blev i 2005 kåret i RDH med sølvmedalje. Litha blev af dommerne beskrevet som en højtstillet, ædel, fiminin dressurbetonet hoppe med stor udstråling. Særdeles god bevægelse og særdeles god springning. Hun bestod sadelkåringen med hele 857,6 point.

Jalils morfar, Cape Town S, er kendetegnet ved sin særdeles gode type. Han har aflagt glimrende materialprøver i både springning og dressur og er uddannet til grandprix-niveau i dressur. Ud over Litha som er sølvmedaljehoppe, kan det nævnes, at han er far til guldmedaljehoppen Skovbakkegaard´s Cisi.

Jazz:

Jalil er efter den hollandske avlsmatador Jazz, som indtager førstepladsen WBFSH's liste over bedste dressurbetonede avlshingste i verden.

 

Beskrivelse:

Jalil er er højstillet, ædel, udtryksfuld og meget ridelig. Han har tre gode gangarter, hvor særligt traven kan fremhæves.


Videoer af Aagaardens Jalil:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

 

Aagaardens Jalil fem uger

Aagaardens Jalil syv dage

Billeder af Aagaardens Jalil:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Aaggardens Jalil en månedAagaardens Jalil en månedAagaardens Jalil en månedAagaardens Jalil en månedAagaardens Jalil en måned

 

Stamtræ Aagaardens Jalil

Jazz
COCKTAIL
PURIOSO
FURIOSO II
DAME DE RANVILLE
ALINDA
MARTELL
ALICE V.BUER
ULISSA
LE VAL BLANC XX VAL DE LOIR XX
WHITE BEAM XX
PAULA
HESSEL
CELISSA
LITHA STENSVANG SRDH
CAPE TOWN S.
CALETTO I
COR DE LA BRYERE
DEKA
LADY MADONNA LAGANO
VERONICA
LYKKE AF STENSVANG EGRDH
DIAMOND ALLEGRO
DIANA
LINGE STENSVANG HAJDUK
TARA