Aagaardens Zartro    

Hingst, DV, optaget i Dank Varmblods springhesteprogram - 03/05/2012 - Sort - Forventet 170.


Solgt maj 2018

Morlinie:

Aagaardens Zartro er efter vores elitehoppe Zarina RDH, som er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfulde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009. 
Hun er også mor til Aagaardens Kazar, der i 2007 blev avlsgodkendt ved DVs hingstekåring i Herning, og Aagaardens Heartland, der blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i 2009 og bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet.

C-Indoctro:

Aaggardens Zahira er efter C-Indoctro, som en af verdens bedste avlshingste i springsporten. Han videregiver type, galop, et godt fundament og fremragende springegensakber. I flere år har han ligget i den absolutte top af WBFSH's rangliste for avlshingste med de mest vindende afkom. i 2011 fører han det svenske avlsindeks i springning med hele 164 point, og ligger i toppen i Tyskland. Derudover er han far til en række kårede hingste især i Holland.

Beskrivelse:

Aagaardens Zartro  blev udtaget til hingstekåringen i Herning ved forbesigtigelsen på Vilhelmsborg den 17. december 2014.


Videoer af Aagaardens Zartro:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

Aagaardens Zartro 9 måneder

Aagaardens Zartro to dage

Billeder af Aagaardens Zartro:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Zartro forbesigtigelse

Aagaardens Zartro 2 dageAagaardens Zartro 2 dageAagaardens Zartro 2 dageZatro 3 månederZartro tre månederZartro tre månederZatro 3 måneder

 

Stamtræ Aagaardens Zartro

C-INDOCTRO
CAPITOL I
CAPITANO
COPORAL
RETINA
FOLIA MAXIMUS
VASE
VANESSA VII
CALETTO II COR DE LA BRYERE
DEKA
ORGESCH CALYPSO I
IRIS
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
ALEXIS Z
ALME Z
WONNE
PAULINE PILOT
WAIKIKI
LEVINA ERDH
HAARLEM VOLTAIRE
BERDIETA
ZARINA stb
JOOST
NARINA ster