Aagaardens Kazar

DV, Godkendt til afprøvning - 30/04/2004 - Sortbrun - Stangmål 174 cm.


Morlinie:

Aagaardens Kazar er efter vores elitehoppe Zarina RDH, som er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfullde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er blandt andet også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009, og Aagaardens Heartland, der blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i 2009 og bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet.

Louvre S:

Kazar er efter DV hingsten Louvre S. En hingst der bl.a markerede sig ved sin kåring ved at opnå et sjældent 10-tal for type. Han har siden imponeret ved at vinde DSA finalen for fireårs heste med hele 9,33 point. Han har desuden stillet op ved unghestechampionatet uden for konkurrence, hvor han opnåede hele 965,2 point.

Kåringsresultater:

Aagaardens Kazar blev godkendt til afprøvning i Herning i 2007. Kazar blev beskrevet som en storrammet hingst af særdeles god type, med store anlæg for springning. Kazar opnåede karakteren 9 for kapacitet og 8 for teknik.

Konkurrencesresultater:

Har under Lonnie Laage placeringer og sejre i LA.


Billeder af Aagaardens Kazar:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Kazar hingstekåringen 2007

Kazar løsspringerKazar hoved

 

Stamtræ Aagaardens Kazar

LOUVRE S.
SOLOS LANDTINUS
LANDADEL
LANDGRAF I
NOVELLA
UTOPIA ARGENTINUS
UTA II
CLASSIC TOUCH
CALETTO II
COR DE LA BRYERE
DEKA
LADY MADONNA LAGANO
VERONICA
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
ALEXIS Z
ALME Z
WONNE
PAULINE PILOT
WAIKIKI
LEVINA ERDH
HAARLEM VOLTAIRE
BERDIETA
ZARINA JOOST
NARINA