Aagaardens Zarrico    

DV, hingst - 01/07/2013 - Brun - Forvntet 170.


Morlinie:

Aagaardens Zaricco er efter vores elitehoppe Zarina RDH, som er optaget i springhesteprogarammet og ud af en gennemavlet hollandsk springstamme. Zarina er efter DV elitehingsten A'khan Z, som er en af de mest succesfulde springhesteproducenter i DV's historie med adskillige afkom, der er S heste og flere kårede sønner. A'khan Z havde igen i 2009 det højeste konkurrence-sprinindeks i DV på hele 151.

Zarina ERDH blev ved sin kåring beskrevet som en harmonisk og storrammet hoppe med god bevægelse og god springning. Zarina er også mor til Aagaardens Elina SRDH, som har flere placeringer i S-springning og som vandt DRF´s championat for 7-års heste i 2009. 
Hun er også mor til Aagaardens Kazar, der i 2007 blev avlsgodkendt ved DVs hingstekåring i Herning, og Aagaardens Heartland, der blev godkendt til afprøvning ved hingstekåringen i 2009 og bl.a. fik 9-taller for springteknik og springkapacitet.

Carrico:

Aaggardens Zahira er efter Caricco

Beskrivelse:

Aagaardens Zarrico er ædel, højtstillet og har en fremragende galop. Han er udtaget til hingstekåringen i Herning i 2016.


Videoer af Aagaardens Zarrico:

(Klik på ikonet for at afspille en video)

 

Aagaardens Zarrico 3 år, februar 2016

Billeder af Aagaardens Zarrico:

(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Aagaardens Zarrico 6 timer

 

Stamtræ Aagaardens Zarrico

CARRICO
CATOKI
CAMBRIDGE CALETTO I
HILGUNDE
BILDA SILVESTER
VORDULA
KAPITALE CAPITOL II CAPITANO
FOLIA
FRULINGSFEE LORD
ZAUBERBLUTE
ZARINA ERDH
A'KHAN Z
ALEXIS Z
ALME Z
WONNE
PAULINE PILOT
WAIKIKI
LEVINA ERDH
HAARLEM VOLTAIRE
BERDIETA
ZARINA stb
JOOST
NARINA ster